Χημική Co. εξοπλισμού της Σαγκάη Dea, ΕΠΕ.

 

Υπηρεσία DEA για τον κόσμο

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Dea Chemical Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Μαθαίνουμε την αυτοκινητική τεχνολογία συγκόλλησης. Μισθώνουμε τις επαγγελματικές επιχειρήσεις για να σχεδιάσουμε τις διάφορες φόρμες σχεδίασης για τα μέρη μηχανών και τη συνέλευση για τα μέρη εξοπλισμού. Στο εργοστάσιο, η μεγάλη κοπή κοπτών αριθμητικού ελέγχου, η κοπή πλάσματος, η κοπή καλωδίων, CNC ο τόρνος, το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, και οι διάφορες προδιαγραφές της καθολικής μηχανής διατρήσεων αυτοκινήτων τακτοποιούνται στο εργοστάσιο. Σύμφωνα με τη σταθερή αναζήτηση της πεποίθησης βελτίωσης της ποιότητας, η Γερμανία έχει δημιουργήσει το κύριο επίπεδο κατασκευής της βιομηχανίας.

   

 • OEM / ODM

  DEA αφιερώνεται στην παροχή του ερευνητικού εξοπλισμού τεχνολογίας για τους ερευνητές τεχνολογίας στους τομείς της χημικής ουσίας, του φαρμακευτικού είδους, των τροφίμων και άλλων τομέων, που παρέχουν τον εξοπλισμό επίδειξης διδασκαλίας για τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, και που σχεδιάζουν και που παράγουν σύμφωνα με τις ιδέες και τις απαιτήσεις που υποβάλλετε.
  Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με διάφορους ανώτερους μηχανικούς που έχουν ασχοληθεί με το χημικό σχέδιο μηχανικού εξοπλισμού και το ταιριάζοντας με σχέδιο χημικής έρευνας διαδικασίας και χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής για πολλά χρόνια. Η ειδικότητα παρέχει τις τεχνικές διαβουλεύσεις στους σχετικούς τομείς, την επιλογή του πειραματικού εξοπλισμού για κάθε μονάδα της διαδικασίας διαδικασίας, την ενίσχυση της τεχνολογίας και της τεχνολογίας, το σχέδιο και το σχέδιο κατασκευής της πειραματικής και ενισχυτικής εφαρμοσμένης μηχανικής.
  DEA ειδικεύεται σε όλα τα είδη πειραματικών μονάδων, πειραματικής κλίμακας και μικρής κλίμακας συνόλων μονάδων παραγωγής πλήρων και εξοπλισμού.
  Ο πειραματικός/πιλοτικός εξοπλισμός που σχεδιάζεται από DEA μπορεί να επιτύχει τη συνεχή λειτουργία, πιό στενή στην πραγματική κατάσταση παραγωγής, και τα πειραματικά αποτελέσματα είναι αυθεντικότερα.
  DEA έχει παράσχει τη συντήρηση και την επισκευή για τα εισαγόμενα όργανα όπως ο ΠΑΠΆΣ BUCHI UIC και οι δυτικές περιοχές για πολύ καιρό, με την πλούσια εμπειρία και έχει δουλεψει σκληρά για να στενεψει το χάσμα μεταξύ των εισαγωγών και των εξαγωγών.

   

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ SOID ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ.

   

   

 • Ε & Α

  Συναντάμε τους δασκάλους του πανεπιστημίου Ανατολικών Κινών της επιστήμης και της τεχνολογίας και χημική βιομηχανία. Έχουμε καθιερώσει μια συνεταιριστική σχέση με πολλούς δασκάλους οργάνων των υψηλότερων μαθαίνοντας οργάνων. Οι επιχειρήσεις είναι εξοπλισμένες με τους ανώτερους μηχανικούς με την πλούσια πρακτική εμπειρία στον τομέα και συνεργάζονται στενά με τους νέους στη γραμμή Ε&Α.
  Όχι μόνο σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τον εξοπλισμό εξαγωγής απόσταξης απόσταξης, αλλά και συμμετέχουμε στο συνεταιριστικές σχέδιο και την κατασκευή των ειδικών μονάδων και των μερών εξοπλισμού για τους πυρηνικούς, αυτοκίνητους και άλλους τομείς αεροπορίας, καθώς επίσης και μοναδικά μονάδες και εξαρτήματα εξοπλισμού που είναι μοναδικές στα σύνορα έρευνας και ανάπτυξης.
  Σαν λίγες επιχειρήσεις που παρέχουν τις υπηρεσίες συντήρησης για τον εξοπλισμό χωρισμού και εξαγωγής εισαγωγών, βελτιώνουμε περαιτέρω το σχέδιό μας από την επαφή περισσότερων, την ενημέρωση, και τον καλύτερο εξοπλισμό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Dea Chemical Equipment Co., Ltd.

Φαξ: 86-21-64340025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς